地獄黑仔王....

純分享..
小弟部LG V10用左年半...琴晚放工返到屋企突然重新開機, 停係LG畫面開唔返..
相信都係中左通病燒底板...我唔死心不停試下拆電重開..竟然比我開返入到主畫面
以為奇蹟出現...1分鐘後再一次重開...之後就再入唔返主畫面..
於是把心一橫, 落街買部新機算..
去到鋪頭唸緊買邊部...LG暫不再錄用...最後係索尼XZ Premium同三叔S8+之間揀..
最後揀左S8+, 拎上手細部D, 即試即用
返到屋企recover返D野, 又DL返D apps, 應該無咩野啦..
今朝起身部機個mon壞左....我diu...一晚, 只係一晚就壞左
有聲, 有鬧鐘, 但完全無畫面, 按任何掣都無畫面出, 但有聲出有震機...
有無咁黑仔啊.....一陣lunch就返去鋪頭換機...希望之後無事..

不孝有三,無圖為大

不孝有三,無圖為大
愚樂無窮 發表於 2017-7-20 09:53

大佬..無電話用點影相比你...兩部都死左

大佬..無電話用點影相比你...兩部都死左
opt 發表於 2017-7-20 09:54

咁又係,信住你先
不過有時啲野撞手神
你有冇跌過
快啲攞去換

三叔。。。。又黎料。。。。。。

咁又係,信住你先
不過有時啲野撞手神
你有冇跌過
快啲攞去換
愚樂無窮 發表於 2017-7-20 10:04

就係無先慘..有都叫做抵死..
一陣去換啊..以家返工中..好在返工地方比較近
Lunch應該夠時間換..

黑仔有三你以經有二,死兩部
chung9776 發表於 2017-7-20 10:00

連續死亡果下慘..

咁又係,信住你先
不過有時啲野撞手神
你有冇跌過
快啲攞去換
愚樂無窮 發表於 2017-7-20 10:04

其實d電話測試,係咪部部都跌過來?

我見3叔廣告話要跌

未試過壞機,用過幾部手機(全部都係平機,大概一年換一部 ),部部都健在。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊