三星C7跌爆mon

請問師兄們香港有無邊度換mon好D介紹下,及知否大約幾錢?

請問師兄們香港有無邊度換mon好D介紹下,及知否大約幾錢?
alex@@ 發表於 2017-7-20 12:59

原廠換 mon 都係 $570+150=720.

我親戚之前用C7,大概一兩個月之前(未過保)爆mon,CS嗰邊話C7係舊型號冇得整,結果換左部C7 pro俾佢(好似免費)。

記錯,唔係爆mon,係個mon觸控有問題,冇爆mon。之後免費更換c7 pro,不過指定係黑色。

我親戚之前用C7,大概一兩個月之前(未過保)爆mon,CS嗰邊話C7係舊型號冇得整,結果換左部C7 pro俾佢(好似免 ...
hk133 發表於 2017-7-20 16:03

C7 數碼通online shop 個d仲賣緊喎,

另你親戚換c7 pro 要幾錢?

ssalem 發表於 2017-7-20 16:30

***半年=舊型號

我親戚之前用C7,大概一兩個月之前(未過保)爆mon,CS嗰邊話C7係舊型號冇得整,結果換左部C7 pro俾佢(好似免 ...
hk133 發表於 2017-7-20 16:03

真定假?我即刻跌爆部c7先

真定假?我即刻跌爆部c7先
terryhihi 發表於 2017-7-20 17:41

記錯,唔係爆mon,係個mon觸控有問題,冇爆mon。之後免費更換c7 pro,不過指定係黑色。

ssalem 發表於 2017-7-20 16:30

原廠換 mon 都係 $570+150=720.
timothychu 發表於 2017-7-20 15:07

原廠換Mon 720 ok喎,我今日係綱上揾到一間叫爆X王, 打電話問價觸控/顯示無問題的話500, 原廠換720 ok啦,行開上三星維修問下先,多謝師兄。另請問150是否檢查費來的?

原廠換Mon 720 ok喎,我今日係綱上揾到一間叫爆X王, 打電話問價觸控/顯示無問題的話500, 原廠換720 ok啦 ...
alex@@ 發表於 2017-7-20 19:02

150是 檢查費/人工費