紅米Note2點擊更新就白畫面

在系統工具>點擊系統更新>只顯示"白色畫面"及"当前版本为最新版本",沒有任何其他資訊,唔知發生咩事,可以點做?謝謝

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

factory reset

回覆 2# jasonwong1498

factory reset完都喺一樣,喺咪比人鎖左機?見入面有好多360、百度等 非原廠小米App

回覆  jasonwong1498

factory reset完都喺一樣,喺咪比人鎖左機?見入面有好多360、百度等 非原廠 ...
siusiupin 發表於 2017-7-21 12:35

u should factory reset and all the apps

回覆  jasonwong1498

factory reset完都喺一樣,喺咪比人鎖左機?見入面有好多360、百度等 非原廠 ...
siusiupin 發表於 2017-7-21 12:35

http://webcazine.com/10104/how-t ... lt-on-xiaomi-redmi/

回覆 5# jasonwong1498

試過幾次了,都喺剷唔走360、百度等 非原廠小米App

重新刷rom,唔想要大陸app可以刷國際版

重新刷rom,唔想要大陸app可以刷國際版
siukat 發表於 2017-7-21 01:17 PM

重新刷rom都刷唔到

recovery mode都刷唔到rom??

recovery mode都刷唔到rom??
kkchuang 發表於 2017-7-21 01:50 PM

喺,recovery mode都刷唔到rom