見衛訊HTC 10平,有個問題...

各HTC 10用家,有冇中移動客戶又有用緊wifi calling?

各HTC 10用家,有冇中移動客戶又有用緊wifi calling?
khokk2005 發表於 2017-7-25 01:46

用左一年轉埋U11都未見有Wifi call選項,iPhone就用到。

用左一年轉埋U11都未見有Wifi call選項,iPhone就用到。
Man@MFHK 發表於 2017-7-25 08:41

我見其他論壇話csl同cmhk台都用到,但中移就唔得,想確認一下

因為wifi call對我來講係必要,如果htc 10+中移動唔得就唔會考慮了

我見其他論壇話csl同cmhk台都用到,但中移就唔得,想確認一下

因為wifi call對我來講係必要,如果htc 1 ...
khokk2005 發表於 2017-7-25 09:53

CMHK唔係中移動咩?

via HKEPC Reader for Android

幾錢?

因為wifi call對我來講係必要,如果htc 1 ...
khokk2005 發表於 2017-7-25 09:53

我10同U11都唔見有Wifi call選項,可能係台對機唔支援啦……

我尋日經過都見到衛訊htc10, $2700, 有dd 想買, 問佢地話只有黑色, 玩下部機, 影幾張相, 拍幾秒video, 就發覺mon 中間下部份好熱, 最後都諗諗先

唔知係味因為插住充電關係啦..

CMHK唔係中移動咩?

via HKEPC Reader for Android
kwanyan 發表於 2017-7-25 10:12

sorry講左,應該係csl同3HK

幾錢?
hohohea 發表於 2017-7-25 10:34

$2700