請問LG 用家 (有關LG Bridge)

請問 有冇LG的用家 係咪都用唔到AIRdrive來連電腦的?
一定要用USB cable 來連電腦的?

找來找去也找不到它說的"請在你的行動裝置上設定中選取LG AIRDrive ?.?

THX~~

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你有冇係手機呢一個地方登入 ??

你有冇係手機呢一個地方登入 ??

但就奇怪了,我的設定內沒有

請問師兄你是用什麼型號?我是用Q6+是因為是低價關係所以CUT了這些東西?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

V20 and V30+ 都有呢一個選項

[quote]V20 and V30+ 都有呢一個選項

HIHIHIHI~~~LGLG

[quote]V20 and V30+ 都有呢一個選項

HIHIHIHI~~~LGLG
記憶體 發表於 2/2/2018 10:25 PM

咩價錢 咩質素

或者你明天嘗試聯絡lg睇下有冇其他位置可以Add到

咩價錢 咩質素

或者你明天嘗試聯絡lg睇下有冇其他位置可以Add到 ...
悲歌之王 發表於 2018-2-2 22:47

CUT到咁~~~~~真是連基本功能都CUT~~~~真心HIHI

中階LG stylus 2 plus都有LG AirDrive選項喎, 但就無螢幕共享果D...學樓上師兄話齋...咩價錢咩質素...

http://www.lg.com/hk/support/pro ... 436520909733-others

用Q6+都冇
係咪要自己裝架?