[操作疑難] 救救 "紅米Note2" 大行動!!!

用了2年有多......舊電就黎死得!!

試過在香港找原裝電池, 但找不到..........唯有逃逃逸!

大家可否幫下眼.....信得過是原裝嗎?!

https://item.taobao.com/item.htm ... amp;id=561533219882

回復 15 #zqwerty1616

你部機都仲好健康。
但係原廠電已經發張陣亡,而家就係用緊品勝嗰粒代用電。

via HKEPC Reader for Android

兩粒電唔洗24小時,已經到了朋友(大陸)家中!!!

剛剛淘了2舊副電算數了>.<

品勝  $45人仔-$20港女
樂oo $35人仔-$20港女

師兄係咪直接俾部機佢就得?

唔使單唔使其他嘢?
唔使
剩係幫你換電,唔會reset部機?
唔會reset部機
...
a9668823 發表於 2018-2-8 16:12

Thanks。
下次上開深圳,我都要去幫部小米5換換電先。

師兄係咪直接俾部機佢就得?唔使單唔使其他嘢?
剩係幫你換電,唔會reset部機? ...
mdws2002 發表於 2018-2-7 23:24

師兄係咪直接俾部機佢就得?

唔使單唔使其他嘢?
唔使
唔會reset部機

舊電好似RMB$69,RMB$40係人工,所以唔洗單.

我上星期去換小米5電RMB$109,人小半個鐘可拿回,
屋企人有部紅米NOTE2所以問了價錢,但 ...
a9668823 發表於 2018-2-7 22:13

師兄係咪直接俾部機佢就得?唔使單唔使其他嘢?

請問有沒有地址???買了多久???不知現在還有沒有得買???
THX~
回覆  a9668823
ccam12 發表於 2018-2-7 21:48

https://www.mi.com/static/maintainlocation/

我上星期去換小米5電RMB$109,人小半個鐘可拿回,
屋企人有部紅米NOTE2所以問了價錢,但無買,應該有貨,
你可以打電話去問左先.

請問有沒有地址???買了多久???不知現在還有沒有得買???
THX~
回覆 13# a9668823

果d所為好評
有d溫人刷好評
有d寫好評回反3元4元
R大魔王 發表於 2018-2-5 17:18

淘寶係睇追評唔係睇好評架