香港買唔買到小米手機內置電?

因為急用,所以等唔到月尾淘寶放完假

via HKEPC Reader for Android

回覆 1# sweaty
去小米維修中心換都只係百幾蚊, 保證原裝
http://mobile.mi.com/hk/service/materialprice/

回覆  sweaty
去小米維修中心換都只係百幾蚊, 保證原裝
leolaw 發表於 2018-2-9 10:39

可唔可以只買電池?

可唔可以只買電池?
sweaty 發表於 2018-2-9 11:09

唔可以。
另外,香港無嘅水貨型號都唔會代換。如國行max 1 高配香港無賣,就算同32gb同款電都唔會幫你換,亦唔會淨賣電。

唔可以。
另外,香港無嘅水貨型號都唔會代換。如國行max 1 高配香港無賣,就算同32gb同款電都唔會幫你換 ...
worldcat 發表於 2018-2-9 11:28

問過cs ,係唔可以。 其實我都知內置電一定唔可以單獨買架啦。只不過諗住問下無死。

唔可以。
另外,香港無嘅水貨型號都唔會代換。如國行max 1 高配香港無賣,就算同32gb同款電都唔會幫你換 ...

同款唔同顏色都唔整唔賣。

唔可以。

csl 買嘅,過咗保兩年。機主唔係香港。無得攞晒上去搞。

如果係紅米NOTE3就幫到你, 之前一次過淘左2塊

我都想淘一塊,但上面朋友講基本上100%假,又抽吾到時間返深圳小米换<水機>。

去飛毛腿買,佢粒電池係飛毛腿出既