錘子科技被申請財產保全 450萬銀行存款被法院凍結

老羅最後都沒有"成了"... 反而是"死了"...

是不是只有"堅果PRO"係香港出過行貨? ...
堅固如山 發表於 2018-12-29 00:20

1tb手機就咁收皮

老羅最後都沒有"成了"... 反而是"死了"...

是不是只有"堅果PRO"係香港出過行貨? ...
堅固如山 發表於 2018-12-29 00:20

正,我部堅果pro2,唔會再有更新,唔會再有新款,永遠都係最新款

450萬...淨凍結最少存款嗰個戶口乎?

如果海外版出an one 就唔洗咁。
加返三卡,可換電,an one.價錢唔貴就大賣。洗乜依家咁。

via HKEPC Reader for Android

正,我部堅果pro2,唔會再有更新,唔會再有新款,永遠都係最新款
blkbd5 發表於 2018-12-29 10:02

可能絕版有升值能力

佢個市場定位係大陸,唔係為咗你設計

via HKEPC Reader for Android
堅固如山 發表於 2018-12-29 11:17 AM

定位大陸都可以出三卡,可換電.
佢有出海外版,對於新牌,外國會接受an one定你自家嘢?

係你呢啲人先以為咁樣設計會大賣,如果真係咁樣就好受歡迎,點解冇廠商做呢樣嘢

即係個班手機公司嘅高層 ...
堅固如山 發表於 2018-12-29 11:37 AM

最主要係想縮短手機周期,佢地見大牌咁都賣到,自己就死跟,結果係點?
相返點解換電轉為內置會大賣D?