華為可以轉Launcher?
EVIS 發表於 2019-1-11 12:39

無用過華為機,唔太清楚。

華為最近先決定唔比轉

華為可以轉Launcher?
EVIS 發表於 2019-1-11 12:39

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

回復 115 #mdws2002

老人家就怕啫

via HKEPC Reader for Android

Google play打“雙開”一大堆app
leungzboy 發表於 2019-1-10 21:52

要裝app點同原裝雙開

要裝app點同原裝雙開
水藍 發表於 2019-1-13 14:46

分別係邊

分別係邊
leungzboy 發表於 2019-1-13 18:25

分別系原装好稳定同埋冇廣告,Google揾到試左幾隻果D雙開app廣告多到呢,仲冇故自己停同埋勁用數據,之前轉lineageos 冇問題,但始终功能上揾吾到通話錄音同雙開呢個代替品。后尾死死氣地轉返miui,講真佢算吾錯,但吾夠lineage正。

開始轉緊。原因之前加入一個叫小米官方qq群,打算交流下小米東西,(本人有米8,mix3,紅米note5,仲有一部國行平板4),但此群的管理員成功惡心到我,以后再見小米,再不用小米的東西,我已經把主機轉用sony,平板轉ipad,之後再把副機轉埋,不再介紹小米機給身邊的人用。

分別系原装好稳定同埋冇廣告,Google揾到試左幾隻果D雙開app廣告多到呢,仲冇故自己停同埋勁用數據 ...
outdays 發表於 2019-1-13 19:14

雙開有廣告有咩問題
每一次開第二個app既時候都有廣告定係生成既時候有廣告
如果係後者完全感覺唔到有咩問題
小米自己本身都有唔少廣告

雙開有廣告有咩問題
每一次開第二個app既時候都有廣告定係生成既時候有廣告
如果係後者完全感覺唔到有咩 ...
leungzboy 發表於 2019-1-13 20:27

系每一次點開個app都要先睇廣告,例如每次點開whatapp都要睇3-5秒,我本身吾用小米D app所以冇見到有廣告。

系每一次點開個app都要先睇廣告,例如每次點開whatapp都要睇3-5秒,我本身吾用小米D app所以冇見到 ...
outdays 發表於 2019-1-13 20:53

whatsapp 話由今年加插廣告