[開箱] 亂諗D手機又唔係咁差

見大家經常講亂諗系統差,用過小米D手機比較,其實差唔多

話說想買部後備機,睇中部亂諗Z5,係派屎.com比旺角永如大廈間鬼鬼地老點完,
係咁話有貨叫我上去,上到去又話要訂先有,已完全失望

又咁岩係咸魚app見到部全新只要820人仔仲包順豐油,
立即扑鎚 支腐寶即成交
順便去淘佬買埋玻璃貼
機一到手,要先連網啟動,先新到3.9再更多次上4.0
機內好多預裝垃圾app,大部份都可以刪除及停用,問題不大
再係電源欄將whatsapp及一些常啟動app加白名單就搞掂
其實個系統同小米唔會差好遠,經常見話聯想rom差
咁查實小米機都應該差,每更新一次慢過一次

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

6+128核電快充TypeC千二羊,算良心

6+128核電快充TypeC千二羊,算良心
calvinleeabc 發表於 2019-1-17 22:38

我係咸魚買全新820人仔部機電都幾耐用,過一排唔知會唔會弱好多

回覆 3# 活力寶蹄
亂想大陸版最大鑊係定位
用高德冇事,用谷歌就大件事
其他冇乜投訴

我係咸魚買全新820人仔部機電都幾耐用,過一排唔知會唔會弱好多 ...
活力寶蹄 發表於 2019-1-17 22:39

M頭不了,咸魚多積木,驚冬直送安全第一

M頭不了,咸魚多積木,驚冬直送安全第一
calvinleeabc 發表於 2019-1-17 22:43

全新到我手先開封啟動,無積木問題

回覆  活力寶蹄
亂想大陸版最大鑊係定位
用高德冇事,用谷歌就大件事
其他冇乜投訴 ...
cpk 發表於 2019-1-17 22:43

係?等我測試下先,不過我唔玩pkmon

活力寶蹄 發表於 2019-1-17 22:44

要包返原裝咁, 你估大陸會做不到?

回復 8 #FT907

出左好耐?

via HKEPC Reader for Android

活力寶蹄 發表於 2019-1-17 22:44

大陸積木機係 iphone4 時代已經肯定做到外觀全新包裝