小米MAX系列

想問下小米MAX 2同3
如果睇片, 包括TVB的MYTV及youtube, 係咪話小米MAX 2同3都會有些缺憾?
MAX 2好似話粒U問題, MYTV直播開高清會LAG?
MAX 3就睇片時不會全畫面, 左右兩邊有兩條黑行, 呢個我自己去門市試過, 的確係咁
其實係咪因為MAX 3尺寸唔就16:9, 所以左右兩邊有兩條黑行?

如果真係想要大SIZE畫面, 建議買邊部, 2000樓下

而如果小米MAX 2同3, 淘寶買有無邊間可以推介無伏? 可以PM我都OK

THANKS

Max 1 128gb 1000有找

via HKEPC Reader for Android

mi pad 4 or plus.

如果睇片, 包括TVB的MYTV及youtube, 係咪話小米MAX 2同3都會有些缺憾?
MAX 2好似話粒U ...
vzv 發表於 2019-1-28 02:52

點解唔直接上官網買?
即使要上淘寶,都可以上小米官方旗艦店。

Max2 用625, 開始力不從心架啦,轉max3 啦
福仁大把,6+128 2k左右,買返去申請解鎖再刷國際版rom, 搞掂靚仔晒

Max 1 128gb 1000有找

smallfaihk1111 發表於 2019-1-28 08:34

而家仲有MAX 1賣咩?.....請問邊到有

Max2 用625, 開始力不從心架啦,轉max3 啦
福仁大把,6+128 2k左右,買返去申請解鎖再刷國際版rom, 搞掂靚 ...
jht123 發表於 2019-1-28 11:57

MAX 2係咪真係差? 連睇MYTV SUPER直播開高清都LAG?

MAX 2好似話粒U ...
vzv 發表於 2019-1-28 02:52

宜家隻隻機都唔係16:9啦,如果小米唔得其他機都一樣唔得啦.BTW小米18:9已經係佛心了,你睇下泡菜個啲21:9先得人驚

Youtube一定可以全屏,两隻手指就搞掂
睇片bsplayer一樣可以全屏

Youtube一定可以全屏,两隻手指就搞掂
睇片bsplayer一樣可以全屏
fireeye 發表於 2019-1-30 19:34

但係請問睇TVB MYTV是否無得放大全屏, 都係有兩條黑行在兩邊