小米MAX 1, MAX 2, 華為NOTE 8等等

小米MAX 1, MAX 2, 華為NOTE 8等等舊機
是否無論香港定係淘寶都無咩貨賣?

因為呢D機有實體三個制在機身,又大電
考慮買俾老頭子用
謝謝

福人應該仲有

福人應該仲有
ckleung0923 發表於 2019-2-1 21:33

係水貨是吧? 請問邊間仲有? 謝

福人應該仲有
ckleung0923 發表於 2019-2-1 09:33 PM

福人今日都好似清晒 max2 4+64. 上星期仲有。

via HKEPC Reader for Android

福人今日都好似清晒 max2 4+64. 上星期仲有。

ponghk 發表於 2019-2-1 23:08

大約幾錢福仁THX
MAX1應該一早無吧
MAX2是否都無晒貨

小米MAX 1, MAX 2, 華為NOTE 8等等舊機
是否無論香港定係淘寶都無咩貨賣?

因為呢D機有實體三個制在機身,又 ...
vzv 發表於 2019-2-1 07:09 PM

我屋企有部俾老人家, 都係貪實體鍵。

大約幾錢福仁THX
MAX1應該一早無吧
MAX2是否都無晒貨
vzv 發表於 2019-2-1 11:19 PM

Max1 無。 max2 應該仲有, 4+128 要 1400 太貴。我部福人 megaxxxxx 買, 佢海鮮價 1070 - 1100 你打電話問佢。

Max1 無。 max2 應該仲有, 4+128 要 1400 太貴。我部福人 megaxxxxx 買, 佢海鮮價 1070 - 1100 你打電話 ...
ponghk 發表於 2019-2-1 23:26

謝
呢間買水貨可靠嗎, 部機用落如何?
另外有無PLAY 商店?

見寫住
歐版$1070 國行$1100
其實有咩分別呢

呢間買水貨可靠嗎, 部機用落如何?
另外有無PLAY 商店?

見寫住
歐版$1070 國行$1100
其實有咩分 ...
vzv 發表於 2019-2-1 11:43 PM

完全正常。佢賣我國行 1070 已装 play 商店, 無可以叫幫你装。留意 max1 2 隻 mon 質素較差(得幾年前紅米 mon 質素),  3 mon 係靚啲所以 3 仔貴左少少.

完全正常。佢賣我國行 1070 已装 play 商店, 無可以叫幫你装。留意 max1 2 隻 mon 質素較差(得幾年前紅米 ...
ponghk 發表於 2019-2-2 00:20

可以叫佢即場裝PLAY商店的嗎?

呢間有無黑色MAX 2? 你買咩色?

國行同歐版有咩分別呢?

同埋MAX 2睇TVB MYTV SUPER直播高清有無LAG? 我見人話過有LAG
THX