華為nova 3i 華為Y9同小米8lite

唔知有無C hing用緊呢幾部機,華為nova 3i 華為Y9同小米8lite ,如果買會推薦邊部呢?

華為Y9

華為Y9
trustme133 發表於 2019-2-4 12:28

好唔好用?影相可以嗎?64g 夠用嗎?唔該

好唔好用?......對於我就好用
影相可以嗎?...........夜景ok既
64g 夠用嗎?...............有得外置SD card咩都夠
係無nfc<.........淘寶都cut左八仔,所以無影響
有3.5mm同FM收音機<..........我手上既耳機唔洗買轉頭直插

好唔好用?......對於我就好用
影相可以嗎?...........夜景ok既
64g 夠用嗎?...............有得外置SD card ...
trustme133 發表於 2019-2-4 12:37

唔該你呀,唔好意思想問多少少,SD CARD係唔係只可以save 相同歌,影片.唔可以save app,係唔係?因為我而家仲用緊android 5 既機仲係可以save app去sd.

唔該你呀,唔好意思想問多少少,SD CARD係唔係只可以save 相同歌,影片.唔可以save app,係唔係?因為我 ...
hkarena 發表於 2019-2-4 12:43

未試所以答唔到你.
我諗應該得,因為係android 8.1.

未試所以答唔到你.
我諗應該得,因為係android 8.1.
trustme133 發表於 2019-2-4 12:55

明白,唔該晒你.

nova 3i個電少但有128GB

nova 3i個電少但有128GB
kachun629 發表於 2019-2-4 13:42

呢個我都知,如果而家新個D android ver.係唔可以save app to ad,都係會諗nova 3i or mi 8lite,而且兩部都係2千頭.
唔該你.

Y9 真三咭,4000mah 電池 。。。完勝 !