而家大陸牌子新機出廠時已經預先貼了保護貼,仲又送埋保護套,唔錯!

而家D手机盒子入面已经机套同玻璃贴,

呢方面又系好wo ,尤其D新款唔系咁易買到机套同玻璃贴,而家可以頂住先,都唔錯!

via HKEPC Reader for Android

Mate20 pro 出廠有無跟貼?

Andyios 發表於 2019-2-15 18:00

好似冇跟曲芒貼

Andyios 發表於 2019-2-15 18:00

無跟

我同意, 根本成本咁平, 但過滿感高好多

我同意, 根本成本咁平, 但過滿感高好多

behappy 發表於 2019-2-16 00:33

最衰生果唔跟啦, 如果唔係, 我地而家買機有套又有貼, 最衰都係生果

若果跟貼 跟套 會唔會比人告壟斷市場 好似當年windows預裝IE 咁

最衰生果唔跟啦, 如果唔係, 我地而家買機有套又有貼, 最衰都係生果 ...
竹皮 發表於 2019-2-16 01:30

咁D副廠貼會賺少好多

若果跟貼 跟套 會唔會比人告壟斷市場 好似當年windows預裝IE 咁

via HKEPC Reader for Android ...
FTO 發表於 2019-2-18 07:54

唔通單反只可以賣 body 唔可以跟 kit

回復 9 #usei

咪玩
佢係本身裝左ie
冇得唔要

相機就除左cheap 機都有kit set 或body only