考慮買旅行電子相簿,請介紹

今日行過深水步見到有賣華為平版老m3 $1860行貨
會唔會好out?
要求:
方便單反過相係旅途中欣賞
可插記憶卡,micro sd卡
可裝apps,如小米快傳,隔空wifi過相
可插usb線,方便電腦抄文件

之前睇左HUAWEI 暢享MAX (4+128GB)
7寸多d mon ,$19xx

今日行過深水步見到有賣華為平版老m3 $1860行貨
會唔會好out?
要求:
方便單反過相係旅途中欣賞
可插記憶卡, ...
imback 發表於 2019-2-27 17:05

隨便一部手機都滿足到你既要求。小米max系列電量最好最抵

via HKEPC Reader for Android

回覆 2# laisy1294

佢個mon質素好似麻麻地?

回覆  laisy1294

佢個mon質素好似麻麻地?
imback 發表於 2019-2-27 17:39

而家既手機屏幕差極有個普,雖然肯定m3個屏系好過小米max3;但各方面都肯定好過m3,自己去試下真機對比下屏幕既分別。

回覆 4# laisy1294

m3咁舊都有得試?

m3咁舊都有得試?
imback 發表於 2019-2-27 18:01

買手機唔俾即場試?

回覆 6# laisy1294
我意思試玩,如果拆盒試就要買

單當電子相薄唔打機,比我會買呢隻蘿底橙,最少有OLED MON

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我意思試玩,如果拆盒試就要買
imback 發表於 2019-2-27 18:07

試完又唔一要買。。。最后睇下充電位話原來重用usb唔要

單當電子相薄唔打機,比我會買呢隻蘿底橙,最少有OLED MON
billyck2 發表於 2019-2-27 18:09

OLED PWM低頻調光,頻閃睇壞眼