側按指紋

再度回歸
原本係罪大用
上一批機你一改
哈,跟住人人抄
大6機抄
韓仔又抄
而家人哋韓仔一粒制過指紋加開機
你又唔知點解又要拆開兩粒制
唉,執咗佢啦
影相你又係今時今日先有OIS

再度回歸
原本係罪大用
上一批機你一改
哈,跟住人人抄
大6機抄
韓仔又抄
而家人哋韓仔一粒制過指紋加開機
...
eieio 發表於 2019-3-1 14:34

之前好似有人講﹐同一粒則制做指紋+power﹐會侵犯專利﹐所以要分開2粒制。

之前好似有人講﹐同一粒則制做指紋+power﹐會侵犯專利﹐所以要分開2粒制。 ...
peter_chan 發表於 2019-3-1 14:40

but Sorry was using power+on/off since long time ago

but Sorry was using power+on/off since long time ago
eieio 發表於 2019-3-1 14:52

就係比人出聲之後﹐咪唔可以再用囉。

美國地區專利在hp手上,你唔賣美國就ok,但sony要賣就冇計(因為唔想俾錢hp)

via HKEPC Reader for Android

就係比人出聲之後﹐咪唔可以再用囉。
peter_chan 發表於 2019-3-1 14:54

oh...this is the reason...then Sorry close it la...

美國地區專利在hp手上,你唔賣美國就ok,但sony要賣就冇計(因為唔想俾錢hp)

via HKEPC Reader for Andro ...
ok041094 發表於 2019-3-1 14:55

I was always thinking that they are the patent owner, u know only they use this long long time ago...

有人講過美版rom係cut咗呢個功能

via HKEPC Reader for Android

Sony 賣垃圾袋都會有人搶

Sony 賣垃圾袋都會有人搶
Andyios 發表於 2019-3-1 16:52

this is called branding...
especially Japanese