小米 MIX2 6+128 香港行貨$2299

冇劉海 MON  CPU 835 6GB RAM +128GB ROM + NFC
效能應該幾好啦
影相應該就唔OK

2299 抵唔抵見仁見智

我自己就唔好小米,有愛CHING可考慮

每人限購2件,庫存緊張

申請會員

【香港蘇寧 品質保障】Click 呢條 Link 登記成為香港蘇寧會員

經介紹人LINK 消費後大家都有回贈~
如覺得甘樣會蝕左請自行去官方主頁申請

如果好彩可能可以用埋張300蚊劵 就1999,我唔係新人所以試唔到,唔肯定,唔好期待用到

https://www.hksuning.com/cuxiao/1111_new.html

835咪玩啦

MIX2影相好似一般,等MIX2S減價仲好。

MIX2影相好似一般,等MIX2S減價仲好。
hk133 發表於 2019-3-1 19:05

睇評價影相真係MA MA地
    如果係其他牌子我實衝

之前都有,記得減完券係$18xx

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

https://www.hksuning.com/m/register?custno=71260xxxxxxx

custno 後果D咩來架

等我call人來ban左件中級會員先

custno 後果D咩來架

等我call人來ban左件中級會員先
竹皮 發表於 2019-3-1 19:45

介紹LINK~成功消費大家都有回贈
係咪見到有平機 SHARE 搭條LINK 都要搵位入GA呢?
一係就做CD ROM 執晒D筍野唔回覆
甘樣真係好少人分享資訊了~

之前都有,記得減完券係$18xx

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)
pgts1230 發表於 2019-3-1 19:15

甘應該之前係可以扣600蚊劵
而家望得番新會員300蚊電子劵

介紹LINK~成功消費大家都有回贈
係咪見到有平機 SHARE 搭條LINK 都要搵位入GA呢?
一係就做CD ROM 執晒D筍 ...
kim702 發表於 2019-3-1 20:13

其實真係唔洗 link 分享,你話佢個網有減價就得(你唔話邊個網都得)

via HKEPC Reader for Android

其實真係唔洗 link 分享,你話佢個網有減價就得(你唔話邊個網都得)

via ...
QAFHK 發表於 2019-3-1 20:20

甘SORRY 多事左~
以後識做