鴨記賣華為手機

港鐵站出口手機店用擴音器推銷是華為咩型號
可以定位追踪親人朋友在世界每處地方
使用中的用家,評價如何?
Thanks !

使用中的用家,評價如何? ...
LKK33 發表於 2019-3-7 17:36

Lenovo 喎

使用中的用家,評價如何? ...
LKK33 發表於 2019-3-7 17:36

其實任何有 Google map 的 an 機,你 set 好 Google account,權限,data 等,都可以 share real time location 畀其他人。

via HKEPC Reader for Android

Lenovo 喎
imax 發表於 2019-3-7 18:08

哈哈,我攪錯

對面果間專賣華為

其實任何有 Google map 的 an 機,你 set 好 Google account,權限,data 等,都可以 share real time lo ...
c14101 發表於 2019-3-7 18:37

如果對方Google map無set Google account ,即係睇吾到對方係邊
Thanks !

如果對方Google map無set Google account ,即係睇吾到對方係邊
Thanks !
LKK33 發表於 2019-3-7 23:37

換句話說, 你喜歡別人在你不知道 / 沒授權情況下, 隨時看到你的行蹤?

呢D鋪講到天上有地下無功能~
只系呃D阿叔阿嬋

換句話說, 你喜歡別人在你不知道 / 沒授權情況下, 隨時看到你的行蹤?
c14101 發表於 2019-3-8 09:27

其實是我想看他們的行蹤
我見到推銷條友講到好簡單
無提到需耍對方在Google map set Google account
好似任何人無了私隱

呢D鋪講到天上有地下無功能~
只系呃D阿叔阿嬋
dc97_2013 發表於 2019-3-8 10:52

我仲係係一個低B大叔大媽