你信唔信?

OPPO撞臉Mate X OLED技術偷三星?
https://www.youtube.com/watch?v=xFnxTnY4Z00

臺灣媒體仲講過大陸人生活喺水深火熱之中,連茶葉蛋都食唔起添

OPPO撞臉Mate X OLED技術偷三星?
imback 發表於 2019-3-8 23:08

Oem貨?

我突然想起小米早前先天下之優而優 (優先流出) 個條蒙到九彩既摺機....仲表明這是小米良心黑科技.....

係一個冇創新既國家(你呢頭研發左果頭被抄走,鬼先會投資)
邊可能研發出世界級OLED,唔係靠偷,就係有外星科技送比佢

係一個冇創新既國家(你呢頭研發左果頭被抄走,鬼先會投資)
邊可能研發出世界級OLED,唔係靠偷,就係有外星科技 ...
billyck2 發表於 2019-3-9 09:37

你哩句全世界各國都用得.....無需要指定某一國家.......

你哩句全世界各國都用得.....無需要指定某一國家.......
Kis`s 發表於 2019-3-9 09:53

邊一隻字有指定某一國家呢?

??? 我打錯字咩?

好奇好似無一家話自家摺mon技術係專利?
其實係米某研發團隊研發出,再賣出街?

都可信...
可以拍劇
你話***研發左foldable的mon,然後被中國人偷去變成中國手機的公版
然後***發現,但原來都研發緊一個更好的方案(向內),無被人偷去(特登比個差D的向外方案你偷,或者好彩留一手臨時搵返向內的方案出來搞)
***一直覺得向外方案吾好,一直研發緊向內方案

/forum/viewthread.php?fid=168&tid=2489025&page=1
/forum/viewthread.php?fid&tid&page