我想買部 at&t 有 sim-lock 既機返來

假如上官方網申請解鎖, 但又唔成功

其實是否只係用唔到電話同流動上網功能

wi-fi 上網, 聽歌, 睇戲等等都無問題, 可以當 wifi 版本 既 平板電腦咁用呢 ?

Yep

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

Yep

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)
lancer 發表於 2019-3-13 00:41

咁都好點, 唔係搏唔到, 渣都無埋

咁都好點, 唔係搏唔到, 渣都無埋
Lara-Croft 發表於 2019-3-13 00:42

老實講,不對意外負責,但我未見過有人中獎

lancer 發表於 2019-3-13 00:44

https://www.unlockunit.com

我見佢講到好易咁, 12蚊, 可以用信用卡俾

Enter your phone IMEI

Dial *#06# on your phone to get the IMEI number (only 15 digits).

Pay securely

Our methods of payment include credit card, PayPal and Skrill.

Receive your unlock code

Your unlock code and instructions will be sent via e-mail.

lancer 發表於 2019-3-13 00:44

最近moto z2 99美元機應該好多人中獎啦
成堆人掉堆有at鎖全新機上肥花同旋轉賣

最好蝕死班x樣 咩都買黎炒

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

最近moto z2 99美元機應該好多人中獎啦
成堆人掉堆有at鎖全新機上肥花同旋轉賣

最好蝕死班x樣 咩都買黎 ...
lkh_214 發表於 2019-3-13 01:10

係呀, 全新都係千餘

不過都應該解唔到, 因為解到可以賣貴 d, 無理由佢地唔用個 imei 去試既

https://cn.dealmoon.com/product/3429207

Walmart 2分钟前 | 600人感兴趣

Apple iPhone 6s plus Straight Talk 预付费版 32GB 深空灰色

$199.99

回覆 1# Lara-Croft

到底你睇中邊部?