小米8 青春版VS红米Note 7

如果2選1
係咪小米8春安全D呢?影相好少少?

另快充不太在意

希望大家比少少意見, 今週上大陸買比家人用
先謝

Seven好,核電3.5可插卡

67好,最少唔洗M字額,水滴點都好過冇左大大忽

等多幾日大陸出Note 7 pro版

如果2選1
係咪小米8春安全D呢?影相好少少?

另快充不太在意

希望大家比少少意見, 今週上大陸買比家人用
先 ...
df7 發表於 2019-3-13 21:07

note7 非核電.  去小米論壇同百度吧一睇就知.
比我就揀note7,  但我自己就會等埋note7 pro出左開箱文先.  

申利: 屋企人剛入手 note7.

note7 非核電.  去小米論壇同百度吧一睇就知.
比我就揀note7,  但我自己就會等埋note7 pro出左開箱文先 ...
mkywong 發表於 2019-3-13 21:37

想問CHING你用MIUI10有無食哂D通知?
我8SE食哂, 原因外國FORUM寫30分鐘自己斷網...

想問CHING你用MIUI10有無食哂D通知?
我8SE食哂, 原因外國FORUM寫30分鐘自己斷網... ...
df7 發表於 2019-3-13 22:16

我暫時只幫屋企人食哂啲自啟.

咁你8SE食哂後, 覺得食唔食電?

我暫時只幫屋企人食哂啲自啟.

咁你8SE食哂後, 覺得食唔食電?
mkywong 發表於 2019-3-13 22:26

電ok架耐用. 不過要裝第3方alert apps, 少少煩

同一個po 之前已出現。

小米8 青春版.....電已經輸晒

/forum/viewthread.php?fid=168&tid=2489770&page=1
/forum/viewthread.php?fid&tid&page