今晚黑鯊2 發佈。話用DC 調控oled 屏。

話解決左oled 屏調得太暗會太低頻的問題。

Pwm 除左可以容易較光暗。其實有助oled 壽命。
Dc 調會否更容易有印?

三星都未做到dc 調光。小米有無咁勁。

公佈左黑鯊2售價, 睇吓同IQOO
黑鯊2
6GB+128GB售价为3199元、8GB+128GB售价3499元、8GB+256GB售价为3799元,最高配12GB+256GB售价为4199元。将于3月22日开卖。

iQoo 將提供 6GB RAM + 128GB ROM﹑8GB RAM + 128GB ROM﹑8GB RAM + 256GB ROM 及 12GB RAM + 256GB ROM 四個版本,售價分別為2,998(折合約3,508港元)﹑3298(折合約3,859港元)﹑3598(折合約4,210港元)及4298(折合約5,030港元)

我比較對佢電池技術感興趣多d...

傳話全程打機可以撐過10小時....如果續航力咁勁就真係勁囉

作用唔大, 有幾何會較到個MON 最暗長時間使用.
以前CRT 閃得仲勁都用左4-50年.

DC 調控oled 屏 姐係乜?855 冇5G 點打機

黑鯊係小米出定掛名?

黑鯊係小米出定掛名?
Kis`s 發表於 2019-3-18 14:47

小米有份投資既手機品牌

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

bri8310 發表於 2019-3-18 14:43

分分鐘到下代出

5g都仲未提供服務

bri8310 發表於 2019-3-18 14:43

照你咁講而家D人全部唔洗打機啦,而家d人拎住部電話玩果d唔通係睇緊片,而家未有5G架

不如自己生產埋oled屏啦

via HKEPC Reader for Android

我比較對佢電池技術感興趣多d...

傳話全程打機可以撐過10小時....如果續航力咁勁就真係勁囉 ...
free6836 發表於 2019-3-18 13:41

唔多可信