大陸小米維修一問

有部國行小米max1電池發脹,想去深圳小米換電,無發票收據會受理嗎?
是否$110人仔? 约1小時可取回?

via HKEPC Reader for Android

有部國行小米max1電池發脹,想去深圳小米換電,無發票收據會受理嗎?

vi ...
smallfaihk1111 發表於 2019-3-22 17:16

可唔可以影下個發脹情況

Ching 勁,max 1都想整返好用。我部max 2無事無幹但我已經想換左佢

可以,佢地有記錄,但冇保餐,要维修费加零件费。你最好先打電話問問有冇電池,免得白行。

Ching 勁,max 1都想整返好用。我部max 2無事無幹但我已經想換左佢
2000092 發表於 2019-3-22 18:10

小米max用650,max2用625

可唔可以影下個發脹情況
cap 發表於 2019-3-22 17:52

脹到顶開左嗰mon。 老人家唔知死,差住电用狂煲劇,冇爆炸算好彩。

脹到顶開左嗰mon。 老人家唔知死,差住电用狂煲劇,冇爆炸算好彩。

via HKEPC Reader for Android ...
smallfaihk1111 發表於 2019-3-22 19:03

咁情况,吾好整啦,買新。

小米max用650,max2用625  

kwanyan 發表於 2019-3-22 18:26

唔怪得我就支持唔住

vi ...
smallfaihk1111 發表於 2019-3-22 17:16

可以。價錢,時間係咁上下,但要去佢啲維修點,search吓就揾到。不過要有大陸電話號碼俾佢登記,求其俾就得。我嗰架換咗到依家年幾都仲ok, 不過我只差到8x%度

vi ...

建議打電話去香港小米維修站問問換電要幾多元