※ 請教各位2千以下手機推薦,thx

各位好,想搵部二千以下手機,主要希望要求規格如下,希望各位推薦一下唔該。

(1) 雙 SIM + SD 卡同時插入
(2) 可雙開 APP
(3) 不打機不煲片
(4) 電量希望捱到白天一日
(5) 行貨
(6) 128 ROM / 理想 4GB RAM 或更多

紅米note 7,但Point 1做唔到

via HKEPC Reader for Android

各位好,想搵部二千以下手機,主要希望要求規格如下,希望各位推薦一下唔該。

(1) 雙 SIM + SD 卡同時插入 ...
smartlam 發表於 23/3/2019 13:48

2k 要 128G rom 應該冇咩邊部留低。。。

双sim, sd.卡 同用,改卡味可以囉! 谷歌有资料。

(1) 雙 SIM + SD 卡同時插入 ...
smartlam 發表於 2019-3-23 13:48

紅米7冇128rom 1-4都有,紅米note7pro冇1

2k 要 128G rom 應該冇咩邊部留低。。。
fresh_banana 發表於 2019-3-23 14:14

得返紅米囉
但係佢又要真3卡

得返紅米囉
但係佢又要真3卡
leungzboy 發表於 2019-3-23 14:56

紅米7真3卡

紅米7真3卡

laisy1294 發表於 2019-3-23 14:57

紅米7冇行貨更加冇128

你長期都換手機??