連孟晩舟都係果粉, 為什麼香港人要洗近成萬買p30 pro?

真心討論

via HKEPC Reader for Android

註冊日期: 2019-4-2
版主唔該做吓嘢,我睇呢個forum係想知多啲不同手機嘅資訊,依家淪為政治吹水區,有識之士越來越唔想發言。

用apple就係果粉?

版主唔該做吓嘢,我睇呢個forum係想知多啲不同手機嘅資訊,依家淪為政治吹水區,有識之 ...
BOC 發表於 2019-4-6 17:03

身上同時有iphone, ipad, macbook pro都唔算呀? 要拿apple tv, imac pro出街先算?

版主唔該做吓嘢,我睇呢個forum係想知多啲不同手機嘅資訊,依家淪為政治吹水區,有識之 ...
BOC 發表於 2019-4-6 17:03

唔係政治。 她本來明係華為下個話事人, 但她私下都係用晒apple野一定係因為覺得好用。

唔係政治。 她本來明係華為下個話事人, 但她私下都係用晒apple野一定係因為覺得好用。

via HKEPC Reade ...
coffeeaddict 發表於 2019-4-6 17:13

唔用過點抄呀

admin 唔該做野啦,an區就黎變水區

真心討論

coffeeaddict 發表於 2019-4-6 17:00

莫非准許華為鋪設5G網路的就是反美

百花齊放唔好咩,衹要文明討論便可以了,...

版主請做實事!

回覆 8# b-29

可以去水區呀!