原本想買nokia 8.1 128G 內存,但見小米9又咁…

開頭貪8.1影相靚,但依家見小米9影相又咁高分。

OS 8.1係android one有一定保證,小米個os我就真係唔喜歡

效能上 兩粒U相差咁遠,小米完勝

真係有啲難決擇

2選一我會揀小米9..

via HKEPC Reader for Android

開頭貪8.1影相靚,但依家見小米9影相又咁高分。

OS 8.1係android one有一定保證,小米個os我就真係唔喜歡
...
bongyu6957 發表於 2019-4-7 14:34

睇你打唔打機,打機就小米9,唔打機就Nokia 8.1

睇你打唔打機,打機就小米9,唔打機就Nokia 8.1
patklchung 發表於 2019-4-7 15:35

唔打機,著重影相同OS 體驗,我依家用緊oneplus 3T

UFS對eMMC,仲差成倍分啵

calvinleeabc 發表於 2019-4-7 15:40

小米勁好多??但佢個os同更新…

唔打機,著重影相同OS 體驗,我依家用緊oneplus 3T
bongyu6957 發表於 2019-4-7 15:36

Nokia 8.1影相靚, Android One,平$1000

Nokia 8.1影相靚, Android One,平$1000
patklchung 發表於 2019-4-7 15:45

Ching,邊度賣平$1000?

Ching,邊度賣平$1000?
ukulele 發表於 2019-4-9 14:32

Nokia 8.1 大舖$2798, CMHK $2380, Sun Mobile $2498
小米9 $3699, 平小米$1000

calvinleeabc 發表於 2019-4-7 15:40

Ching,Nokia 8 唔係Nokia 8.1啊,兩個完全唔一樣㗎

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)