除左LG, 仲有無聽歌好和有wide 鏡的電話?

本身用lg g7+,但發覺upgrade 左去Android 8之後,部機返應慢左,開頭諗住upgrade 去lg g8, 但點知lg g8 唔出,請問仲有無聽歌好和有wide 鏡的電話好介紹?

s10 + 魅族hifi dac線

via HKEPC Reader for Android

s10 + 魅族hifi dac線

via HKEPC Reader for Android
keithjai 發表於 2019-7-21 20:46

魅族hifi dac線解碼會唔會好過lg g7+粒dac?

同埋影相用華為p30 會唔會好d?

照計845 行android 8 都好夠力架Wo~
又無update 完factory restore 部機?

魅族hifi dac線 真心唔錯,我都忍唔住買左條 啲聲唔比g7差

魅族hifi dac線 真心唔錯,我都忍唔住買左條 啲聲唔比g7差
baby1234 發表於 2019-7-22 07:38

原來魅族hifi dac線係2.5mm jack

因為兩個月前入左sony  muc-m12sm2 線,係3.5mm ,請問有無其他dac 線有3.5mm ,而dac 又好過lg g7+?

照計845 行android 8 都好夠力架Wo~
又無update 完factory restore 部機?
新遺失戰艦 發表於 2019-7-21 23:24

Android 8 設計比855 用﹐845 行得慢好正常

其實LG G7+ 行android 7 都係lag lag 地,要把個screen set 低少少resolution ,同埋唔好用雙咭,只用單咭,咁部機先會順返

其實LG G7+ 行android 7 都係lag lag 地,要把個screen set  ...
ronan 發表於 2019-7-22 20:08

我美水V35 android 8, 9都ok wor。

S845行android 8 照計唔會lag
建議update 後3清

其實LG G7+ 行android 7 都係lag lag 地,要把個screen set  ...
ronan 發表於 2019-7-22 08:08 PM

呢個真 我用v20行雙卡真係lag啲 單卡又無乜事 但我用v20 an 8又無話反應慢左 反而爽左

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)