部LG V30 終於壽終正寢了

粗用左年幾,裸機用,冇貼mon貼。

早兩日個指紋功能壞左,時得時唔得。

部機真係好好用,啱哂我呢啲唔影相唔打機,但中意睇片聽歌既人。

部機最最最大既優點對我黎講係輕,長期拎係手睇片完全冇負擔。

依家見 V30 新機都唔貴,想買多部再戰一段日子。

冇乜留意新手機市場,有冇咩手機可以媲美 V30? Budget under 4000。

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

部機真係好好用,啱哂我呢啲唔影 ...
tompkyou 發表於 2019-7-30 11:05

水貨 v50 嚕。。。但重d.

via HKEPC Reader for Android

部機真係好好用,啱哂我呢啲唔影 ...
tompkyou 發表於 2019-7-30 11:05

Sun mobile LG G7+ ThinQ $3498

回覆 1# tompkyou

媲美 V30?  --> 大把機
LG 機 媲美 LG V30? -->
V40, 水 2K 到
G7+ ThinQ

換指紋換電

回覆  tompkyou

媲美 V30?  --> 大把機
LG 機 媲美 LG V30? -->
V40, 水 2K 到
G7+ ThinQ ...
Botti 發表於 2019-7-30 01:42 PM

V40賣2k?

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

V40賣2k?

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)
lyh1993 發表於 2019-7-30 15:10

唔好咁興奮住
我講淘仔
你明白的

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

2019 Q3 4k 筆直最少都揀 s855 或同級 7nm soc 的機

多媒體其實LG 係無得輸

唔好咁興奮住
我講淘仔
你明白的
Botti 發表於 2019-7-30 03:54 PM

我就睇左幾日 連G8都有
我見你講以為香港有  有就唔洗山長水連等集運