三叔s7 edge仲有無?

呢個價係咪幾抵玩?

呢個價係咪幾抵玩?
169169 發表於 2019-8-10 17:01

隨便買部710都吊打820拉。。。s7edge最多值500蚊

via HKEPC Reader for Android

得32GB

全新應該冇,肯定停咗產,二手應該仲有大量

隨便買部710都吊打820拉。。。s7edge最多值500蚊

laisy1294 發表於 2019-8-10 20:37

唔可以咁講既, 唔可以淨係睇cpu, 市面上能吊打s7edge個芒質素既機都唔係咁多, 同埋s7edge相機直至今時今日依然算係中上

唔可以咁講既, 唔可以淨係睇cpu, 市面上能吊打s7edge個芒質素既機都唔係咁多, 同埋s7edge相機直至今時今 ...
jso77 發表於 2019-8-10 21:12

鐘意16:9又最高效能係咪佢?

唔可以咁講既, 唔可以淨係睇cpu, 市面上能吊打s7edge個芒質素既機都唔係咁多, 同埋s7edge相機直至今時今 ...
jso77 發表於 2019-8-10 21:12

820果代CPU不行(其他品牌都一樣差),會很熱和LAG
用過SONY XZ 和 LG G5

還是上835果代吧
比S7 MON好或差不多的機(看下NOKIA SONY LG

laisy1294 發表於 2019-8-10 20:37

500甘平?
820u有乜唔好?

500甘平?
820u有乜唔好?
169169 發表於 2019-8-11 08:34

唔好話710 ,636或660粒u用起上黎都好過820。

500甘平?
820u有乜唔好?
169169 發表於 2019-8-11 08:34

陽光下用一陣就變暖手器,又時不時 lag 機。
S7e 現行用家路過。