想係外國訂 Pixel 3a

揾到個網直送香港, 有幾個問題想問.

https://www.bhphotovideo.com/c/p ... phone_unlocked.html

1. 請問這個網(bhphotovideo.com)有冇網友曾經係度訂過, 可唔可靠?
2. 佢個網寫 "Unblocked" 係咪可以係香港用到?
3. 如果部電話壞左, 係咪要自己寄去美國比google 維修?

未試過係外國訂水貨機, 乜都唔識, 謝解答.
Thanks.

B&H..都係幾穩陣既, 自己之前都有買過某啲電子產品...
unblocked 應該係冇鎖定某啲電訊商, 所以香港都應該用到既...

另外保養你就要預要寄返美國...所以驚保養問題既話, 就要自己諗下呢啲外國網上購物..

1. 請問這個網(bhphotovideo.com)有冇網友曾經係度訂過, 可唔可靠?
...
psax 發表於 2019-9-14 18:52

係香港買水貨都係咁上下價錢

保養點搞就要問下間店

via HKEPC IR Extreme 4.1.0 - Android(4.0.1)

...
psax 發表於 2019-9-14 18:52

無左us100 coupon?
preorder時買過兩部
送既coupon都用埋買相機野了
呢間網店都可靠的
保養就應該只限美國本土

大舖黎, 信得過

Pixel 3 白色64GB 都係USD 499, 可能仲好

B&H..都係幾穩陣既, 自己之前都有買過某啲電子產品...
unblocked 應該係冇鎖定某啲電訊商, 所以香港都應該 ...
rcyw 發表於 2019-9-14 19:46

因為係網上見到有人香港買水貨但又lock 左機, 又要整一餐
另外唔知香港邊度買水貨穩陣

係香港買水貨都係咁上下價錢

保養點搞就要問下間店

via HKEPC IR Extreme 4.1.0 - Android(4.0.1) ...
kofz 發表於 2019-9-14 20:14

就係保養問題, 唔係就一早係美國訂算..

無左us100 coupon?
preorder時買過兩部
送既coupon都用埋買相機野了
呢間網店都可靠的
保養就應該只限美 ...
sony_vaio 發表於 2019-9-15 00:49

唔知香港水貨壞左比佢整收唔收錢呢..

大舖黎, 信得過

Pixel 3 白色64GB 都係USD 499, 可能仲好
Frings 發表於 2019-9-15 01:14

Pixel 4 就出, 唔知3 & 3a 有冇得再平D~

我都等4 出,平買3 或3a

via HKEPC Reader for Android