紅米note 8 pro 今日預售

紅米note 8 pro 今日預售, 大家有無興趣??

如何評價? below $2000

jennytong8989 發表於 2019-10-11 11:38

會買嘅,終究會買;唔買嘅,講幾多都係唔買。
自己鐘意就得,又何需理會別人眼光?

我買水貨,14xx, 港幣,6G64,
1699真心唔太值,
剛刷左國際版,
但國行國際版都出現,
前面感測器好似有問題,

https://youtu.be/qVilp6BqbUg

via HKEPC Reader for note8pro

1699真心唔太值,
剛刷左國際版,
但國行國際版都出現,
前面感測器好似有問 ...
jackwong717 發表於 2019-10-11 13:07

師兄解鎖要等幾耐呢?

Qualcomm 730版,大陸就快出。

回覆 2# mdws2002

whatsapp 聽語音黑mon 問題 solved? or unsolved?

1699真心唔太值,
剛刷左國際版,
但國行國際版都出現,
前面感測器好似有問 ...
jackwong717 發表於 2019-10-11 13:07

$200  買 15個月保 + 不用解鎖刷ROM  都值啦 !

Qualcomm 730版,大陸就快出。
panda360 發表於 2019-10-11 13:29

如果港版有Qualcomm 730 值得考慮

jennytong8989 發表於 2019-10-11 11:38

頗多負評 都係忍手為上.  等 bug free 再諗

回復 4 #mdws2002

我一買來就申請了,
無留意幾多小時,
等rom都差唔多成個月

via HKEPC Reader for note8pro