估唔到今年speed run....

IP11promax 輸俾note 10+
輸個馬鼻
但電力測試就贏返個幾鐘

通常新U+新機都放甩幾條街
今年搞成咁呀....

先輸一局
speed test

贏返一局
battery test

有咩好試, 最多只可以證明我地既Android系統優化係幾咁好

回覆 3# 竹皮

第一round iphone 快勁多
第2round係iphone 唔夠ram要重開app
唔係Android系統優化好

note10+ 12gb ram vs iphone 4gb ram

回覆  竹皮

note1 ...
danny839 發表於 2019-10-12 10:51

仲唔係優化唔掂, Win10優化好小小2GB都行到

有咩好試, 最多只可以證明我地既Android系統優化係幾咁好
竹皮 發表於 2019-10-12 10:47

咁apple 係都要慳皮賺到最盡
冇計呀

回覆  竹皮

note1 ...
danny839 發表於 2019-10-12 10:51

你唔講價錢, note 10 平4000

以前IOS冇咁大食, 4GB都唔會RELOAD, 而家大食左又唔加RAM, 咪搞到咁

以前IOS冇咁大食, 4GB都唔會RELOAD, 而家大食左又唔加RAM, 咪搞到咁
jacktsui 發表於 2019-10-12 14:32

下年睇怕都要16GB起跳先可以叫旗艦機
睇下新出果部唔知咩牌放粒855就叫旗艦機, 855阿叔都知勁野, 但又咁小家用6GB RAM

咁apple 係都要慳皮賺到最盡
冇計呀
餓狼 發表於 2019-10-12 01:38 PM

係。尤其電同ram

via HKEPC Reader for Android