其實可以試塊玻璃貼上去,有機會睇唔到D花

其實可以試塊玻璃貼上去,有機會睇唔到D花
zidaneshiu 發表於 2019-10-17 15:52

我星期六放假出去深水涉貼

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

v30老爺機就由佢花啦。我用緊s9+都花,著mon就睇唔到,都廢事理佢。下次換機唔好再聽人膠up裸機唔會花喇  ...
yanchoki 發表於 2019-10-17 12:41

我上台買,用咗 7個幾月咋!

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

好慘

我星期六放假出去深水涉貼  

reliever 發表於 2019-10-17 23:41

放心
如果唔係花得好深

九成九,一貼保護貼
就見唔到花痕

via HKEPC Reader for Android

咁易花咩,我啲小米機無用貼,日日放係袋同鎖匙放埋一齊都無花

咁易花咩,我啲小米機無用貼,日日放係袋同鎖匙放埋一齊都無花

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1) ...
cyberyeah 發表於 2019-10-18 07:29

心理作用大於一切
硬是著兩條厎褲心安啲
人地廠家咁落本出咁多代大猩猩保護做賣點咪冤大頭?

心理作用大於一切
硬是著兩條厎褲心安啲
人地廠家咁落本出咁多代大猩猩保護做賣點咪冤大頭? ...
hanzawa 發表於 2019-10-18 07:49

成條痕見到都係心理作用 可能樓主有陰陽眼睇到你睇唔到既野

放心
如果唔係花得好深

九成九,一貼保護貼
就見唔到花痕

via HKEPC Reader for Android ...
stevemak 發表於 2019-10-18 07:04

尋日又花多咗兩條痕,合共四條! 著咗mon就唔係感覺, 一黑畫面就好明顯! 可能我做保安成日袋住啲鎖匙 同打鐘棒 所以就咁樣整花咗!

尋日又花多咗兩條痕,合共四條! 著咗mon就唔係感覺, 一黑畫面就好明顯! 可能我做保安成日袋住啲鎖匙  ...
reliever 發表於 2019-10-18 18:17

真系唔明點解仲唔買貼