如果ROM順碌網頁都好順
antonyhk 發表於 2019-10-22 13:01

好難用言語解釋,用過就知唔係機快機慢嘅問題
我之前用過1+7pro,真係唔同的,不過覺得太大同曲面放咗
Anyway,我就一定會買返90hz的機

無比較無傷害。

上網碌網頁都感覺到有分別
IIII 發表於 2019-10-22 12:55

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

好難用言語解釋,用過就知唔係機快機慢嘅問題
我之前用過1+7pro,真係唔同的,不過覺得太大同曲面放咗
A ...
IIII 發表於 2019-10-22 13:17

90hz mon 播 60fps 既片理論上會唔順
除非 android 手機有特別設計

就快雙11應該會再減

回覆 11# IIII

師兄,有冇平靚正 90Hz 機介紹?

90hz mon 播 60fps 既片理論上會唔順
除非 android 手機有特別設計
doggiestyle 發表於 2019-10-22 13:30

望過xda有人提過,  "camera, YouTube, many non-Chrome browsers, and many apps, "係冇90hz的

望過xda有人提過,  camera, YouTube, many non-Chrome browsers, and many apps, 係冇90hz的
jacktsui 發表於 2019-10-22 14:14

即係自適應?
定係睇 APP 切換
如果冇負面影晌咁當然有 90HZ 好 D

回復 15 #Midas

Oneplus 7t/ 7t pro
Realme x2 pro
Oppo Ace

via HKEPC Reader for Android from S8+

而家買機會首先考慮90hz,起碼叫開始普及
IIII 發表於 2019-10-22 12:42

典型迷信數字,過於簡化

回復 Midas

Oneplus 7t/ 7t pro
Realme x2 pro
Oppo Ace

via HKEPC Reader for Android from S8+
pong_james 發表於 2019-10-22 15:28

呢三部都有 512GB ? Interested ...