我8點搶到,而家諗緊買邊部。Realme X2我都有諗

我完全唔打機,但重度Google Pay,同埋有雙卡就得,其實國 ...
bbqiller 發表於 2019-10-23 21:59

GOOGLE PAY真係一部機一部機
榮耀9X 裝到GMS  
你用慣MATE 系列未買MATE30 而家網上都仲有方法裝到GMS
最穩陣就買行貨MATE 20..諗唔到原因仲要買MATE10

其實你去JD買, 唔洗搶, 而家買8+512而家係直減300, 雙11發貨. 12+512減200. 仲要可以免郵直送香港自提點 ...
explorerhk 發表於 2019-10-24 00:44

JD唔係都要搶2000-300卷吗?2999预售-预定優惠200再減300卷先2499

via HKEPC Reader for Android

JD唔係都要搶2000-300卷吗?2999预售-预定優惠200再減300卷先2499

via HKEPC Reader for Android ...
goldpower 發表於 2019-10-24 11:00

JD唔洗搶的, 而家就咁買就係呢個價

12+512 = 3199 直減 200 (2999)
8+512 = 2799 而家上網落訂, 減300 (2499), 雙11先發貨
https://item.jd.com/100008477328.html#crumb-wrap

JD唔洗搶的, 而家就咁買就係呢個價

12+512 = 3199 直減 200 (2999)
8+512 = 2799 而家上網落訂, 減300  ...
explorerhk 發表於 2019-10-24 11:15

8+512 無哂白色同藍色

8+512 無哂白色同藍色
SYW 發表於 2019-10-24 11:37

咁無計了.

855+,12+512, 全面mon,NFC,27W快叉,2999人仔呢個價算係好抵玩,係冇咗紅外遙控,始終爭少少。早兩日都入咗部黑機甲色(10月份生產)。

不過白色嗰部,黑(mon)、金(框)、白(底壳),配色好唔好睇就真係見仁見智,但整部機望落會較厚。

K20pro,小米有大量現貨,依家d新機推出得咁快咁密,一定會係早買早享受,遲買平幾舊。

除非係剛剛推出上市嘅型號(未有咁多7日退貨機),喺二手東買手機,真係自己衡量。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

855+,12+512, 全面mon,NFC,27W快叉,2999人仔呢個價算係好抵玩,係冇咗紅外遙控,始終爭少少。早兩日都 ...
dcc2000 發表於 2019-10-24 12:46

請問個榖係膠定玻璃?

請問個榖係膠定玻璃?
hookcele 發表於 2019-10-24 12:48

官方話係玻璃。

回復 86 #dcc2000

借問京東係咪另外開戶口

回復 77 #godchoi

講得中肯,世上無完美機種,但佢一定係最抵用既機種, 現在連google assistant都用到。