淘x小米旗艦店亦可以直送香港,不過要畀運費。
**但有時又唔可以**,有幾個FD試過買到,香港收貨,我嗰部喺深圳小米之家買。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

師兄 唔等 雙11 先買?

那部抵d ?
8+512
12+512?

via HKEPC Reader for Android

借問京東係咪另外開戶口

via HKEPC Reader for Android
kcso1 發表於 2019-10-24 13:13

要,係另一個網購平台。

師兄 唔等 雙11 先買?
quezon 發表於 2019-10-24 13:27

黑機甲色暫時只有12+512,嗰日去開深圳小米之家見到,隻色又覺得幾靚就買,2999人仔,而8+512係2799人仔。其實一開始有賣尊享版,已係標價平兩舊,小米9亦降價,8+256,2999人仔,透明版3099人仔。

那部抵d ?
8+512
12+512?
judyho 發表於 2019-10-24 13:33

2499人仔買到8+512,應該算係抵用d。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 1# explorerhk

師兄有冇教學點樣裝 Google Play

thanks

回覆 94# dcc2000

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

回覆  explorerhk

師兄有冇教學點樣裝 Google Play
lala999 發表於 2019-10-24 14:29

唔洗教學, 去小米商店search google play 就會搵到, 一裝完即用到.

淘x小米旗艦店亦可以直送香港,不過要畀運費。
**但有時又唔可以**,有幾個FD試過買到,香港收貨,我嗰部喺 ...
dcc2000 發表於 2019-10-24 13:21

上面都分享左, 上JD 免計直送香港自提點, 仲要係$2992人仔.

-300券好難搶,一夠鐘f5 已經話要等8点