我8點搶到,而家諗緊買邊部。Realme X2我都有諗

我完全唔打機,但重度Google Pay,同埋有雙卡就得,其實國行係咪用Google Pay比較煩嘅呢?另外就會同細路拍下照片,其實呢部聽Ching們講無OIS好似唔係好得。

我而家用mate10 Pro,其實乜都好夠,拍照NFC超smooth,只係因美版機得單卡好煩。各位師兄有無好介紹呢?我甚至77地諗過入部二手Mate10 Pro雙卡算。

via HKEPC Reader for Android

回覆 71# bbqiller

請問係边到抽300券,我入到手机會場都揾唔到

用手機入TB,係手機會場第一版,上面寫萍果手機券700同300,下面就係安卓300同200了。

不過限時限刻,我set好alarm入去搶的。

回覆 73# bbqiller

唔該師兄 正常幾點開搶㗎

又搶唔到300券,痴線!

回復 74 #lala999

我搶完就睇唔到下輪時間的了。未搶到的入去手機館入面搶券個制應該有顯示下輪時間的。

想買備用機,這部很吸引, 512, 平面屏幕,3.5耳機插孔,無敵價錢,。。有沒有缺點 ...
markk 發表於 2019-10-23 19:07

4G brand比其他型號/牌子少
相機無OIS
呼吸粒係機頂比較難睇
震子轉用轉子摩打

但佢嘅價錢係足以cover倒以上缺點.

*以上係Pro版 8+256用家意見.

回覆  frmcfa

我仲慘買 2499 8+128

E家差5百 差4GB RAM 同512GB
thomas668 發表於 2019-10-23 17:52

雙11係2499, 8+512.....

用手機入TB,係手機會場第一版,上面寫萍果手機券700同300,下面就係安卓300同200了。

不過限時限刻,我se ...
bbqiller 發表於 2019-10-23 22:42

其實你去JD買, 唔洗搶, 而家買8+512而家係直減300, 雙11發貨. 12+512減200. 仲要可以免郵直送香港自提點, 3日收機.

我8點搶到,而家諗緊買邊部。Realme X2我都有諗

我完全唔打機,但重度Google Pay,同埋有雙卡就得,其實國 ...
bbqiller 發表於 2019-10-23 21:59

Google Pay 一D都唔煩, 你預設錢包轉左唔好用小米錢包, 用HCE錢包, 跟住轉埋感應付款去Google Play 即可. 影相呢部係dxomark 得分係102, mix 3係103, Apple iPhone XR 101, 而你部Mate 10Pro 係97. 呢部影相一定唔係最好, 但都唔會差到唔見得人.

https://www.dxomark.com/cn/category/smartphone-reviews