剛剛入手國行K20 Pro Premium (專享版) 12+512

剛係JD買入, 前後3日到港, 最後人仔2992埋單直送香港自提點, 計返係3300幾港幣. 以咁既價買到咁勁既Spec機, 12GB+512GB, 855+ CPU, 營幕指模, 自拍鏡自動升降, 48M相機, HiFi chip 仲要有3.5mm插, 4000mah, 呢個spec真係真心勁.

暫時用落都唔錯, 唔洗root機改rom 用到晒我平時用果D App, Google Play 亦好易裝返, 而家開開心使用中.

就快雙11應該會再減
200801 發表於 2019-10-22 13:32

睇左啦, 尊享版同而家一樣都只係減200, 反而8+512就減得多, 而家落訂雙11出貨, 2499人仔.

回覆  getronics

麻煩可否俾 鏈接?謝謝!
Midas 發表於 2019-10-22 20:27

去京東商城自己搵下啦, 官網做的優惠, 有幾難搵到, 唔好下下飯來張口吧.

Ois真係咁緊要?
crazyrickypoon 發表於 2019-10-22 22:04

因為買電話黎做相機, 成件事一開始就錯晒.

回覆  frmcfa

我仲慘買 2499 8+128

E家差5百 差4GB RAM 同512GB
thomas668 發表於 2019-10-23 17:52

雙11係2499, 8+512.....

用手機入TB,係手機會場第一版,上面寫萍果手機券700同300,下面就係安卓300同200了。

不過限時限刻,我se ...
bbqiller 發表於 2019-10-23 22:42

其實你去JD買, 唔洗搶, 而家買8+512而家係直減300, 雙11發貨. 12+512減200. 仲要可以免郵直送香港自提點, 3日收機.

我8點搶到,而家諗緊買邊部。Realme X2我都有諗

我完全唔打機,但重度Google Pay,同埋有雙卡就得,其實國 ...
bbqiller 發表於 2019-10-23 21:59

Google Pay 一D都唔煩, 你預設錢包轉左唔好用小米錢包, 用HCE錢包, 跟住轉埋感應付款去Google Play 即可. 影相呢部係dxomark 得分係102, mix 3係103, Apple iPhone XR 101, 而你部Mate 10Pro 係97. 呢部影相一定唔係最好, 但都唔會差到唔見得人.

https://www.dxomark.com/cn/category/smartphone-reviews

JD唔係都要搶2000-300卷吗?2999预售-预定優惠200再減300卷先2499

via HKEPC Reader for Android ...
goldpower 發表於 2019-10-24 11:00

JD唔洗搶的, 而家就咁買就係呢個價

12+512 = 3199 直減 200 (2999)
8+512 = 2799 而家上網落訂, 減300 (2499), 雙11先發貨
https://item.jd.com/100008477328.html#crumb-wrap

8+512 無哂白色同藍色
SYW 發表於 2019-10-24 11:37

咁無計了.

回覆  explorerhk

師兄有冇教學點樣裝 Google Play
lala999 發表於 2019-10-24 14:29

唔洗教學, 去小米商店search google play 就會搵到, 一裝完即用到.