用vivo v7 影完的相,用小米cc9 pro 開唔返

用vivo v7 影完的相,save 起sd card 入面,但用小米cc9 pro 只係見到save 相個folder 係 0 bye ,入面無野,可能因為vivo v7 影相的格式係png ,但試過起小米cc9 pro 安裝一d  支援png 的viewer apps,都係開唔到d 相

請問點解?

thanks!

所有viewer 都開唔到?

用vivo v7 影完的相,save 起sd card 入面,但用小米cc9 pro 只係見到save 相個folder 係 0 bye ,入面無野 ...
ronan 發表於 2019-11-4 22:27

用電腦睇吾睇到

用vivo v7 影完的相,save 起sd card 入面,但用小米cc9 pro 只係見到save 相個folder 係 0 bye ,入面無野 ...
ronan 發表於 2019-11-4 22:27

cc9 pro出左啦咩?

via HKEPC Reader for Android

topwai~威威 發表於 2019-11-5 12:45
山寨機?

所有viewer 都開唔到?
getronics 發表於 2019-11-5 11:18

係呀

topwai~威威 發表於 2019-11-5 12:45

咁應該係cc9? 其實我都係幫人問

用電腦睇吾睇到
cap 發表於 2019-11-5 11:34

d 相save 起SD card 入面,無論用card reader 或張card 插起部vivo v7,經電腦都可以開到

d 相save 起SD card 入面,無論用card reader 或張card 插起部vivo v7,經電腦都可以開到 ...
ronan 發表於 2019-11-5 19:15

可唔可以up張相俾我睇下?我用小米

可唔可以up張相俾我睇下?我用小米
cap 發表於 2019-11-5 21:18

部機係我朋友,不是我,同埋係所有用vivo v7 影的相,起小米cc9 都開唔到,小米cc9 只係見到放相個folder 係0 byte