[操作疑難] Samsung S10e

Samsung S10e 甚麼地方出機較抵?
依家出機有冇咩野送?
上台出定買淨機抵?
S20 系列出左後 S10e 開始跌價未?

手太小同學會撐你, SAMSUNG S10E 優惠結集  如果整多幾百八達通就好啦X_X
https://weirdjun.blogspot.com/20 ... d-mobile-phone.html

二奶機同學會撐你, 大鋪多數落左架, 睇下細鋪邊間抵, 以及留意 8 仔 300 回贈完左未.

我某月前入手 40xx, 回 300 八仔, 等於 37xx 入手.

二奶機同學會撐你, 大鋪多數落左架, 睇下細鋪邊間抵, 以及留意 8 仔 300 回贈完左未.

我某月前入手 40xx,  ...
Miipp 發表於 2020-2-14 15:42

夠唔夠用?

via HKEPC Reader for Android

夠唔夠用?

via HKEPC Reader for Android
bobopig 發表於 2020-2-14 18:42

滿足到我 98.6% 要求

Miipp 發表於 2020-2-14 03:42 PM

大鋪仲有邊間有賣?
八仔$300回攞?

滿足到我 98.6% 要求
Miipp 發表於 2020-2-15 11:46

師兄,請問 1.4% 喺差啲乜嘢? 謝謝!

Miipp 發表於 2020-2-14 03:42 PM

師兄係邊間買 有咩野送

師兄,請問 1.4% 喺差啲乜嘢? 謝謝!
Midas 發表於 2020-2-15 14:52

主要係側面指紋效果唔夠隨心。

另外係左邊多左粒畫蛇添足 AI key.

要買二奶機就快,後無可見來者

主要係側面指紋效果唔夠隨心。

另外係左邊多左粒畫蛇添足 AI key.

要買二奶機就快,後無可見來者 ...
Miipp 發表於 2020-2-15 05:55 PM

左邊粒制其實有咩作用?