[操作疑難] 華為 p30 藍底

之前用 p30 上 "discuss.com" 都冇事, 而 家一按內文 就變了 藍底.
但其他網站就冇事...怪.

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

之前用 p30 上 "discuss.com" 都冇事, 而 家一按內文 就變了 藍底.
但其他網站就冇事...怪.

...
ltho3k 發表於 2020-3-19 10:16

Mate20x ,LG V50都係,好似係Chrome 更新後就變咁。

via HKEPC Reader for Android

總感覺 Chrome 越更新越衰......

總感覺 Chrome 越更新越衰......
Kis`s 發表於 2020-3-19 11:42

邪d 唸... 唔知係咪老美攪跌吉屎。
又會咁啱...呢個時期。

Mate20x ,LG V50都係,好似係Chrome 更新後就變咁。

atinpink 發表於 2020-3-19 11:29

我係2個鐘前更新過,
不過無變底色(用左一段時間dark mode有關?)

邪d 唸... 唔知係咪老美攪跌吉屎。
又會咁啱...呢個時期。

via HKEPC Reader for Android ...
atinpink 發表於 2020-3-19 11:45

應該唔關事既.....係 Chrome成日變黎變去
最大獲係越用越慢.....

我係2個鐘前更新過,
不過無變底色(用左一段時間dark mode有關?)
buscocamp 發表於 2020-3-19 11:54

之前Chrome我都用緊 dark mode
但無啦啦又消失左......無更新過, 唔知點解會無左選項....

但無 ...
Kis`s 發表於 2020-3-19 12:11

前兩日開始已經係,暫時唯獨跌吉屎先會咁,如果呢幾日都未攪返好....唔好唔信。

但無 ...
Kis`s 發表於 2020-3-19 12:11

近排用Chrome有無lag?
間唔中直頭好似hang機咁

近排用Chrome有無lag?
間唔中直頭好似hang機咁
buscocamp 發表於 2020-3-19 12:47

無只係跌吉屎有問題, 我都以為係lag 問題重開機,都係攪唔掂。

回覆 2# atinpink
只係 chorme先係甘,用其他正常