6月新機-小米10 Lite

重以為港行唔出青春版

via HKEPC Reader for Android

重以為港行唔出青春版

stephen1029dog 發表於 2020-6-6 20:23

只有F2 值得其待

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

重以為港行唔出青春版

stephen1029dog 發表於 2020-6-6 20:23

ching 做乜自爆, 庶返樣啦

事實上小米機都算易拆,唔太需要用到F1 F2 果樣特殊性功能

重以為港行唔出青春版

呢部係之前國際版公報既lite. 唔係大陸部青春版。 FB 有人問,官方已回覆。正常國際版都唔會出兩款。

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

起專門店小米之家買會唔會有咩優惠架?

呢部係之前國際版公報既lite. 唔係大陸部青春版。 FB 有人問,官方已回覆。正常國際版都唔會出兩款。

( ...
getronics 發表於 2020-6-7 02:16

國際版係小米10 lite zoom,唔知香港出唔出。

( ...
getronics 發表於 2020-6-7 02:16 AM

小米10 lite 同 小米10青春版差異 應該無左5倍光學變焦、光學防震,並且支援最高10倍混合變焦與50倍數位變焦。

小米10 lite 同 小米10青春版差異 應該無左5倍光學變焦、光學防震,並且支援最高10倍混合變焦與50倍數位 ...
stephen1029dog 發表於 2020-6-7 11:24

無左最大賣點。

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

我以為lite=青春版