罪大 X5 ii 會唔會有驚喜?

老實講…而家啲旗艦真係太貴了…部 1 ii 其實都好吸引,但都真係幾貴…
唔知會唔會好似上一代咁,過半年出部細少少嘅 5 ii?以上代差價二千五嚟計,五千幾會好吸引。而且而家用開細機,1 ii 其實太大部…如果 5 ii 細返少少仲正…

係啦 ,大部份都成6寸幾。想要部5寸以下勁勁地ge機 都無乜選擇

via HKEPC Reader for Android

咩2500 5000? 睇唔明

咩2500 5000? 睇唔明
EVIS 發表於 2020-6-25 20:22

噢…因為 x1 同 x5 初出個價相差大約二千五,差別主要係個 mon 細啲同埋唔係4k...
所以我先諗如果x5 ii 同 x1ii 個價都係差大約二千五,咁 x5ii 就會賣大約五千,如果都係一樣只差個 mon 弱少少,咁會非常吸引

咁當然,未出就 FF 下遮…

噢…因為 x1 同 x5 初出個價相差大約二千五,差別主要係個 mon 細啲同埋唔係4k...
所以我先諗如果x5 ii  ...
dls2046 發表於 2020-6-25 21:22

X5 HKD 5,599
    X1 HKD 6,999

X5 HKD 5,599
    X1 HKD 6,999
EVIS 發表於 2020-6-25 21:46

原來只差千五…
咁如果 x5ii 賣六千都唔係唔吸引的…

原來只差千五…
咁如果 x5ii 賣六千都唔係唔吸引的…
dls2046 發表於 2020-6-25 22:07

咁 5 都唔是用垃圾MON.. 按個4K OLED 價差千幾差唔多啦

等X5II中......

(發夢乜都有系列)
最好5ii用mtk嗰粒天璣1000然後再賣平啲

係啦 ,大部份都成6寸幾。想要部5寸以下勁勁地ge機 都無乜選擇

via HKEPC Reader for Android ...
FTO 發表於 2020-6-25 20:01

21:9 6" 即是 16:9 5"