請問Samsung點樣拎嗰$500八達通大洋?(後續)

各位師兄,對不起,重開此post⋯⋯
我6月25號收咗email通知已成功登記$500八達通,但至今仍未有任何其它通知⋯⋯,我已裝八達通Apps但至今沒有任何訊息,是否我要到什麼地方才可看到此通知訊息?我看見是有期限的,所以較為緊張⋯⋯對不起!

咁緊張點解唔打去samsung到問?

wilson3215 發表於 2020-7-15 14:38

打去問都無用 佢地會答唔同部門叫你留資料轉交
但3個星期都未覆過(登記左2部機比系統食左部)

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

果500 會入落你嘅Smart Octopus, 你開咗未?

我部一個半月先收到
最緊要記得login同收錢前唔好del咗張smart8

回覆 1# Jim128

wilson3215 發表於 2020-7-15 14:38

因為曾聽聞有別人打過去但是不得要領⋯⋯!所以想請教吓曾經實際做過呢件事嘅師兄們,sorry⋯⋯

打去問都無用 佢地會答唔同部門叫你留資料轉交
但3個星期都未覆過(登記左2部機比系統食左部)

(由 HKEPC ...
lkh_214 發表於 2020-7-15 14:55

就係擔心有此遭遇⋯⋯

果500 會入落你嘅Smart Octopus, 你開咗未?
wct 發表於 2020-7-15 14:57

已經成功在Samsung Pay開通八達通,及已裝好開咗通知功能八達通Apps,請問通知訊息是否會自動彈出來?如果當看見通知訊息下一步又應該怎樣做呢?

我部一個半月先收到
最緊要記得login同收錢前唔好del咗張smart8

回覆  Jim128  ...
deonz 發表於 2020-7-15 15:20

請問全個過程是怎樣呢?因對科技有點白痴,所以比較擔心搞唔掂⋯⋯sorry

已經成功在Samsung Pay開通八達通,及已裝好開咗通知功能八達通Apps,請問通知訊息是否會自動彈出來?如 ...
Jim128 發表於 2020-7-15 22:13

咁你已完成要做嘅嘢,你依家只可以等Samsung做嘢。佢哋完成條數就會係你八達通balance show-up。
我上次好似都要等兩三星期。