三星 M31, 阿聯酋版, + Android 10 ,電話錄不到音

試過哂新版 ACR unchain 33.3, 猛獸, cube ACR. Truecaller..通通錄到有個file 但冇聲.

有冇人破解到?  please help, 因個電話錄音對我工作上好重要

試下講阿聯酋話

An10全面封殺通話錄音,妖米除外

電話錄音對工作上好重要應該買國行機
比較大機會得

試過哂新版 ACR unchain 33.3, 猛獸, cube ACR. Truecaller..通通錄到有個file 但冇聲.

有冇人破解到?  pl ...
FT907 發表於 2020-8-31 15:27

cube arc 喺可以通話錄音的,安裝後開app 跟佢指示去設定,記得關閉vowifi.
利申:我一家人用緊三星港行note9, note20ultra, S10+, S20ultra, A70.開心使用中。

cube arc 喺可以通話錄音的,安裝後開app 跟佢指示去設定,記得關閉vowifi.
利申:我一家人用緊三星港行n ...
delta01 發表於 2020-8-31 20:19

note 系列, S系列是ok.
網上d人都係咁 report 返黎.
但我 M31, 依足指示做都唔得

cube arc 喺可以通話錄音的
delta01 發表於 2020-8-31 20:19

我部Nokia 4.2用呢個APP錄到音
但係對話極不清晰
睇唻要慢慢調節

HTC U11+ 用家路過
我部 U11+有通話錄音, 清晰, 但要每次人手開啟, 有啲唔方便. 但好處係唔會將無聊通話都錄埋

大叫真主偉大就會trigger個反恐錄音,再分享比情報部門

我部Nokia 4.2用呢個APP錄到音
但係對話極不清晰
睇唻要慢慢調節
joesiu27 發表於 2020-9-1 11:31

剛睇隔離PO
Nokia phone app有自帶錄音功能
原來我部機都有(之前肯定冇)
試過非常清晰
並可在通話紀錄聽返
但缺點有:
1. 唔會自動錄音, 需在板面撳掣錄
2. 唔會儲存落電話度(自動手動都唔得)
但可分享(我放去Google Drive)

另外,Cube ARC setting用software錄會走哂音
但仲未試whatsapp/line語音通話的錄音