大6機無谷歌,但係咪其他地方都下到apk,同谷歌個d一樣嗎?

係咪呢?

係咪呢?
169169 發表於 2020-9-3 23:20

加左料. 成日啲version 都不明所以大左0.1

官網下載會穩陣啲
其餘裝咗有機會中木馬,或勒索軟件

果啲乜嘢破解Pro版/綠色註冊版,use at your own risk....

留意下監視輸入, 唔敢亂下載
破解App備用機玩下就算,主用機安全第一

加左料. 成日啲version 都不明所以大左0.1
杜龍 發表於 2020-9-4 00:38

但係見version,size一樣喎

Apkpure鬼佬網站幫到你

via HKEPC Reader for Android

但係見version,size一樣喎
169169 發表於 2020-9-4 05:52

你覺得安全咪得
部機係你既~

大陸手機巿場未出名前,大陸已有各式各樣既apk market, 後期鬼佬網又出現。

大6機無谷歌>>>>你係講play store

play store 係一個集合哂好多apps嘅一個商店, 比你好方便同好容易就download到apps
而一般最update版本嘅apps都會優先放上play store,
仲有google 會順便幫你scan 下啲apps有冇毒
如果你識玩, 當然唔一定要經play store
好似我都有好大部份比例嘅apps唔係喺play store上面download
因為我需要用到某啲修改版嘅apps
而依啲apps反而唔會放上play store
例如可以download相嘅instagram, 冇廣告嘅facebook 同 youtube 等等

仲有某啲特殊功能嘅apps, 例如一啲download youtube 片嘅apps, google 都係唔比上架嘅
所以都要去其他地方download
所以好睇你自己平時會用啲咩apps, 要啲咩功能