如果純用wifi打下機,性價比最高係咪poco x3

只係留屋企用wifi打下D普通遊戲(小朋友遊戲到英雄傳說),睇下youtube。
所以見X3好似好啱,大Mon,又話雙喇叭,網絡支援乜我都唔使理(反正用wifi)。
但而家X3兩次都買唔到(搞一大餐攞左$100券,搭正12點去都買唔到,正??黎)
係咪冇咩選擇,只能等佢再開賣?

via HKEPC Reader for Android

打機買旗艦u.
平太陽台 靚老母 z6pro 855 2千。

打機買旗艦u.
平太陽台 靚老母 z6pro 855 2千。

stephen1029dog 發表於 2020-9-30 12:19

唔好意思。。唔係太明。。
Z6pro係指?
因為主要比小朋友玩下遊戲,我就攞黎玩marvel super war,同睇下youtube咁。。
真係純wifi就夠。。

Z6pro係指?
因為主要比小朋友玩下遊戲,我就攞黎玩marvel super war,同睇下y ...
ronaldlcm 發表於 2020-9-30 12:34

https://www.sunmobile.com.hk/pro ... ;logsrc=&share=

樓上位師兄, 真高人也.

樓上位師兄, 真高人也.
noslen 發表於 2020-9-30 13:46

D 部規格上代旗艦855
而家插水價

買比小朋友或者後備機好抵

好過買poco x3 用牙膏版732

Z6pro係指?
因為主要比小朋友玩下遊戲,我就攞黎玩marvel super war,同睇下y ...
ronaldlcm 發表於 2020-9-30 12:34 PM

其實 i pad 會唔會好些?都係2千幾。
小朋友又可以上課用

打機梗係iPad 啦。

而家插水價

好過買poco x3 用牙膏版732 ...
ckwxxxx 發表於 2020-9-30 14:57

無NFC 喎大老。一隻要搶又有得炒,另一隻就要劈價散貨。。。死貨機電池肯定無100%health。 佢個android os又唔穩定,俾唔到人信心。。。冷們牌子機最大鑊係無support。。手機肯定買最新同最多人用model..有咩事都唔會叫天不應叫地不聞。。。

回復 7 #getronics

其實我有部ipad air,但係上兩代了。
宜家晚晚同兩個仔一齊打marvel super war。細仔用我部舊sony機,大仔用我部samsung note10,ipad我用,但我用都覺得太重太大,同埋可能舊機ram唔夠,每局都彈app出去要再登入,好麻煩。
所以本想買X3比大仔用,我用番自己部note10。
基本都係留喺家玩,有時佢哋玩下低能遊戲咁。。
新ipad air仲觀望中,覺得打機唔太適合,同唔常用。
之前師兄講lenovo好似唔係專打機。。
見x3講到又雙喇叭又120hz,好似好正咁。。但宜家又買唔到。。

而家插水價

好過買poco x3 用牙膏版732 ...
ckwxxxx 發表於 2020-9-30 14:57

其實我有部ipad air,但係上兩代了。
宜家晚晚同兩個仔一齊打marvel super war。細仔用我部舊sony機,大仔用我部samsung note10,ipad我用,但我用都覺得太重太大,同埋可能舊機ram唔夠,每局都彈app出去要再登入,好麻煩。
所以本想買X3比大仔用,我用番自己部note10。
基本都係留喺家玩,有時佢哋玩下低能遊戲咁。。
新ipad air仲觀望中,覺得打機唔太適合,同唔常用。
之前師兄講lenovo好似唔係專打機。。
見x3講到又雙喇叭又120hz,好似好正咁。。但宜家又買唔到。。