我記得三星ROM有app係鄰國產。

有無歐美水貨機可以試下
rickywk 發表於 8/10/2020 21:45

唔關水定行事啦...

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我部Note10+早兩日up咗OneUI 2.5,啱啱用個叫Pingtools嘅apps試。出咗個dns 3,我個FD用OPPO試冇dns 3

另外想問asus router點睇有冇連線去114?點set block 114dns?
thx

以為用緊***港行安全, 點之.... 咁唔用生果可以用邊個牌子?
moslwc 發表於 2020-10-8 21:54

pixel

C9PRO

C9PRO
ken8888 發表於 2020-10-8 22:56

這個 app 應該是看不了

回覆 94# ken8888

c9 pro好似只係去到oreo, 張圖想表達?

我部Note10+早兩日up咗OneUI 2.5,啱啱用個叫Pingtools嘅apps試。出咗個dns 3,我個FD用OPPO試冇dns 3

另 ...
caeser 發表於 2020-10-8 22:35

+1

有無解決方法?用vpn得唔得?

via HKEPC Reader for Android

回覆  ken8888

c9 pro好似只係去到oreo, 張圖想表達?
GSfans 發表於 2020-10-9 00:13

樓主都係話用呢個軟件發現,我只係睇下舊款機會否一樣,出張圖冇乜特別,只係俾認識的參考下

via HKEPC Reader for Android

我港行A70有114,但國行A71 5G無114

美水 *** Note 10 都有 wo