多謝Headduck師兄揾出原因同解決問題 不過都決定轉會,三叔做副機,謝謝!

via HKEPC Reader for Android

可能監督果個都係大陸人嚟
hkhk2018 發表於 2020-10-18 17:32

講到尾code audit出事, 我覺得成個牌子ban得
成個流程問題

s20+都收到更新 G9860ZHU2BTJ3
不過冇下次, 下次都係買返sony
Seal 發表於 2020-10-16 10:16

Sony 都唔聽日本政府撒資,仲加大投資
ps4 中
仲更新左角安髮,簽左先俾上網,都唔會咁老定

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

(網絡)傳媒都無報道connect qq單野,個問題就咁被三星忽視。
或者要再搵人投訴佢先有用,至少官方要確認有 ...
保羅兄 發表於 2020-10-17 03:23

epricr 有講未 fix qq

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

回復 headuck

唔記得有冇了,不過電話關咗Private DNS之後昨晚全晚上網都唔覺再有qq嗰堆query,乾淨晒

An ...
hkhk2018 發表於 2020-10-19 11:02

即是說有可能reboot完qq.com出返來,不過只是 DNS query不會connect。

回復 475 #headuck

明白...有時間再reboot之後撈底個DNS query log睇睇先

其實點解要加哂qq.com呢類野落dns, 對三叔黎計, 有乜好處??有乜services係咁做會快左?? ...
正宗球迷 發表於 2020-10-18 17:10

for部機喺大陸用 不過寫rom條友將香港=大陸 冇分開

以后唔好用3***手機  

TEKKHG 發表於 2020-10-18 21:56

支持
食屎 ***唔解決件事, 唔道歉, 抵制 *** 所有產品

三星咁嘅做法,真係以後都唔會再買

今朝S10E收到更新
未更新 岩岩check到未有114
依家唔更住啦