邊隻型號?
kongisp 發表於 2020-10-20 10:58

我係S20, 最近一個月內第三次更新.
1ST: 攪到有114DNS問題
2ND:解決114DNS問題
3RD: 未知做左咩.

今年iPhone咁一般,本來都有考慮過iPhone定三叔,經此一役,都係轉會iPhone了…

用緊note9 兩年,都幾好用,正考慮再買多部***大電副機 (a21s 或M51) 就出呢件事。印象分無哂,搞到主機副機都要轉會,諗緊 Asus/ LG/ Htc/ Sony/ Sharp,其實仲有好多選擇。
如其唧牙膏同偷偷摸摸,點解唔光明正大認衰呢。byebye....

事實可能係...  
JIRA [FW-12346] [VERY URGENT/TOP PRIORITY] WiFi Monitor Urgent DNS Fix for ...
headuck 發表於 2020-10-17 12:58

其實***真正係"自古以來"都係用這種方法去"研發", 一堆佢自家獨有的BUGS, 佢的態度完全係"反正佢夠多廣告夠多打手就會一直大把人用, 你一定要跟佢", 加上果時有佢當年唔賣MON比HTC果單卑鄙野, 所以因此由我最初寫APP發現到之後已經完全blacklist左這間垃圾公司的所有野

整咗個 App: 只會 serve PAC:
APK 在  ,同小鴨一樣要防止背景被殺。
headuck 發表於 2020-10-18 22:57

唔好意思,想問多少少,係唔係只要按了個開關,用預設那個「http://localhost:8080/direct.pac」就可以了?

唔好意思,想問多少少,係唔係只要按了個開關,用預設那個「http://localhost:8080/direct.pac」就可 ...
newnew123 發表於 2020-10-20 17:55

係,如果 service 沒有㚵止(notification 開住)便ok。

回復 505 #Yessmann

暫時睇落Android 10嘅機會中招

係,如果 service 沒有㚵止(notification 開住)便ok。
headuck 發表於 2020-10-20 18:33

明白,辛苦你了